top of page

Hoe kijken we bij Impara tegen de (digitale) wereld aan? Lees onze ervaringen, gedachten, wijsheden en tips in onze blogs. 

WE KUNNEN JE BRENGEN

MAAR LIEVER LEREN WE JE KAARTLEZEN

Impara en de Klup Apeldoorn komende drie jaar partners

Impara en de Klup Apeldoorn komende drie jaar partners

Onlangs kreeg Impara een adviesvraag over hoe de wifi-problemen bij de Klup Apeldoorn op te lossen. Naast een helder en duidelijk advies over de oplossing van het probleem, resulteerde dit ook in een samenwerking. De komende 3 jaar is Impara ict-partner van de Klup!

Impara consultancy partner van Liquit

Impara consultancy partner van Liquit

Met trots kunnen we melden dat Impara de nieuwe consultancy partner in Nederland van Liquit is geworden! Dit betekent dat wij Liquit adviseren in ons moderne werkplekconcept. Hiermee voorzien wij in de wens van veel gemeenten om overal, altijd en vanaf alle apparaten te kunnen werken.

Rust in je hoofd

Rust in je hoofd

Soms voel ik me een beetje schuldig. We kunnen steeds vaker ‘altijd en overal’ werken. Dus ook thuis en onderweg. Een mooie ontwikkeling waar we al veel organisaties bij hebben mogen helpen. In deze corona-tijd brengt deze manier van werken veel verlichting. Maar helaas ook de nodige stress en onrust. Daar ben ik (indirect) debet aan.

Corona zorgt voor een stroom­versnelling

Corona zorgt voor een stroom­versnelling

Organisaties worden soms geconfronteerd met of verrast door het plotselinge werken in de cloud. Door de coronacrisis is dit in een behoorlijke stroomversnelling terecht gekomen. Werken met Office 365 is voor veel organisaties ‘het nieuwe normaal’.

bottom of page