top of page

VEILIG EN ZEKER

Altijd up-to-date 


Je bent altijd up-to-date op het gebied van security met Sicuro. Jouw systemen hebben altijd de nieuwste beveiligingsupdates en patches, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over potentiële bedreigingen.   
 
Regelmatige back-ups


Met Sicuro maak je je nooit meer zorgen over het verlies van belangrijke gegevens. Wij zorgen voor regelmatige back-ups van jouw systemen en gegevens, waardoor je altijd een betrouwbare en veilige kopie van jouw bedrijfskritische informatie hebt. Mocht er iets misgaan, dan ben je er zeker van dat je snel weer operationeel bent.

 
Continue monitoring van bedreigingen  


Sicuro zorgt voor continuïteit door middel van robuuste en betrouwbare beveiligingsoplossingen, zoals firewalls, antivirus- en antimalwaresoftware, en continue monitoring en detectie van potentiële bedreigingen. Hierdoor kunnen we snel reageren op beveiligingsincidenten en zorgen dat jouw bedrijfsactiviteiten niet worden verstoord.

 

Sicuro van Impara biedt je een ontzorgde werkplek. Voor een vast bedrag per medewerker per maand ben je verzekerd van veilig en flexibel IT-beheer in de cloud. 

Nieuwsgierig geworden?

Bel of mail Impara. Dan leggen we je haarfijn uit wat Sicuro voor je organisatie kan betekenen.

FLEXIBEL EN SCHAALBAAR

Transparante kosten 


Wij werken met een helder en flexibel prijsmodel dat is afgestemd op je specifieke bedrijfsbehoeften. Je betaalt alleen voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt, en je kunt op elk moment op- of afschalen afhankelijk van je behoeften en budget. Zo heb je volledige controle over je kosten en kun je jouw budget effectiever beheren, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf.

Service op maat 


Meer capaciteit nodig? Of juist minder? Je kunt eenvoudig op- of afschalen afhankelijk van je veranderende behoeften, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over complexe procedures of lange doorlooptijden. Zo maak je altijd optimaal gebruik van onze diensten en betaal je nooit meer dan nodig is.

Snel én self service  


Het Sicuro self-serviceportaal biedt je direct toegang tot onze tools en services, zodat je snel taken kunt uitvoeren en problemen kunt oplossen zonder tussenkomst van onze supportteams. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar geeft je ook de controle over je eigen diensten. Of je nu nieuwe gebruikers wil toevoegen, je diensten wil upgraden of downgraden, of andere wijzigingen wil aanbrengen.

DUURZAAM EN ONTZORGD

Innovatie  


We investeren in nieuwe technologieën en oplossingen om onze diensten toekomstbestendig te maken. Sicuro is duurzaam en zorgt voor upgrades en updates, zodat je je kunt richten op je core business zonder zorgen over verouderde systemen of kosten. 
 
Optimale gebruikerservaring 


We zorgen voor een optimale gebruikerservaring door onze diensten af te stemmen op je behoeften en door snelle toegang tot je systemen te bieden. We monitoren continu de prestaties en lossen problemen snel op, zodat je medewerkers en klanten zonder zorgen snel en efficiënt kunnen werken. 
 
Werken in de cloud 


Werken in de cloud biedt veel voordelen. Het stelt je medewerkers in staat om altijd en overal te werken, op elk apparaat met een internetverbinding. Dit vergroot niet alleen de flexibiliteit en productiviteit, maar het maakt ook het beheer van je IT-infrastructuur efficiënter en kostenbesparend. Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhouden van hardware of software, omdat dit allemaal wordt verzorgd in de cloud. 

Persoonlijke ondersteuning 

Computers zijn mooie apparaten, maar niet om mee in gesprek te gaan. Onze ervaren professionals bieden uitgebreide ondersteuning tijdens kantooruren om je IT-omgeving soepel te laten draaien en problemen snel op te lossen.

bottom of page