top of page
Impara en de Klup Apeldoorn komende drie jaar partners

De Klup Apeldoorn is een ontmoetings- en vrijetijdscentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. De stichting had al geruime tijd moeite met haar wifi. En dat terwijl er steeds meer activiteiten georganiseerd worden die een goede internetverbinding vereisen.

Karen Hop, eigenaar en bestuurder bij de Klup, nam daarom contact op met Impara voor advies. Naast het inventariseren van de problemen en wensen van de Klup, deden we verder onderzoek om uiteindelijk de stichting van goed en helder advies te kunnen voorzien.


PARTNERSCHAP

Omdat het werk van de Klup ons zeer aanspreekt en wij het belang van een dergelijke stichting van harte ondersteunen, hebben wij, naast het advies, voorgesteld om de komende drie jaar samen te gaan werken. Dit houdt in dat Impara de Klup de komende drie jaar gratis ondersteund op het gebied van ict.


We zorgen ervoor dat hun wifi goed gaat werken en dat hun computers onderhouden worden. Ook zorgen we voor de inrichting van Office365 en leren we de vrijwilligers en bestuur beter en veiliger samen te werken.


De Klup helpt ons de komende drie jaar met het maken van de omslag naar het leveren van ict-kennis naar het leveren van ict-diensten. Ook mogen we vrij gebruikmaken van de vergaderruimtes en brengen ze ons in contact met andere ondernemers die de Klup een warm hart toedragen.

Een mooie manier van samenwerken, vanuit partnerschap en wederkerigheid!


Ruben Giacotto (Impara) en Karen Hop (de Klup Apeldoorn)

Onlangs kreeg Impara een adviesvraag over hoe de wifi-problemen bij de Klup Apeldoorn op te lossen. Naast een helder en duidelijk advies over de oplossing van het probleem, resulteerde dit ook in een samenwerking. De komende 3 jaar is Impara ict-partner van de Klup!

Impara en de Klup Apeldoorn komende drie jaar partners

bottom of page