top of page
Impara consultancy partner van Liquit

Liquit werd in 2015 opgericht is een softwareleverancier die Enterprise-ready Digital Workspace Management en Enterprise Service Catalog-oplossingen levert. Liquit slaat een brug tussen de IT-afdeling en de eindgebruikers. De Liquit Digital Workspace heeft de toegang tot zakelijke IT-bronnen voor eindgebruikers gemakkelijker dan ooit gemaakt door IT-afdelingen de tools te bieden waarmee ze onmiddellijk kunnen reageren op veranderende zakelijke vereisten, de productiviteit van gebruikers verhogen en een organisatie een concurrentievoordeel geven. 


MARKTLEIDER IN DIGITAL WORKSPACE MANAGEMENT-OPLOSSINGEN 


Liquit is nu de meest uitgebreide, marktleidende Digital Workspace Management-oplossing die momenteel beschikbaar is. Het levert mogelijkheden voor levenscyclusbeheer aan de IT-afdeling en dient als een one-stop-shop voor eindgebruikers. Liquit en Impara kwamen voor het eerst met elkaar in contact tijdens een evenement in Portugal waar Liquit een presentatie verzorgde. Ruben vertelt: “Toen was het potentieel van Liquit Workspace al duidelijk, maar de timing nog niet perfect. Afgelopen jaren is de verdere ontwikkeling van Liquit indrukwekkend geweest en nu is het, mede door de corona crisis, heel goed inpasbaar geworden.” De door Impara ontwikkelde Quickscan wordt ingezet om een organisatie door te lichten, zowel op technisch als op organisatorisch vlak. De uitkomst van de Quickscan is de basis van het advies dat Impara levert. Een roadmap, als het ware, waarmee ze de klant helpen om optimaal gebruik te maken van de middelen die de organisatie tot haar beschikking heeft. APPLICATIES ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR 


Bij diverse klanten wordt nu gewerkt aan een blauwdruk voor de moderne werkplek waarin Liquit wordt opgenomen. “Doordat veel gemeenten volledig zijn overgestapt naar laptops en remote werken is het gebruik van Liquit nu eigenlijk niet meer weg te denken om te garanderen dat applicaties altijd en overal beschikbaar zijn voor de eindgebruikers,” aldus Ruben. Op termijn heeft Impara als doel om een volledig beheerde werkplek, dus ontwerp en beheer voor een vast bedrag per maand aan te bieden. Liquit was hierin nog het onderdeel dat ontbrak. We zijn erg blij consultancy partner van Liquit te zijn en werken samen toe naar een eenvoudig en betrouwbaar applicatiebeheer met tevreden en productieve eindgebruikers en meer efficiency voor IT-teams.
Met trots kunnen we melden dat Impara de nieuwe consultancy partner in Nederland van Liquit is geworden! Dit betekent dat wij Liquit adviseren in ons moderne werkplekconcept. Hiermee voorzien wij in de wens van veel gemeenten om overal, altijd en vanaf alle apparaten te kunnen werken.

Impara consultancy partner van Liquit

bottom of page