top of page
Corona zorgt voor een stroom­versnelling

VEILIG OP AFSTAND SAMENWERKEN 


Waarschijnlijk was jouw organisatie al bezig met de voorbereiding om over te stappen naar Office 365, maar wordt de noodzaak nu duidelijker en moet dat in verhoogd tempo worden ingevoerd. Medewerkers werken thuis en verwachten net zo te kunnen werken als op kantoor. Jouw organisatie komt dus voor nieuwe uitdagingen te staan. Want hoe gaan jullie om met de, mogelijk gevoelige, organisatiedata die eventueel op privé-apparaten terecht komt? Of hoe zorg je ervoor dat alle zakelijke laptops veilig en up-to-date blijven? En hoe ga je medewerkers optimaal ondersteunen om op afstand, maar toch met elkaar samen te werken? Met deze vraagstukken houdt Impara zich ook bezig. Voor jou. Wij verdiepen ons in jouw uitdagingen en helpen je organisatie op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau verder. Kan de beheerorganisatie deze verandering goed volgen en ondersteunen? Is de infrastructuur cloud-ready? Wordt de business wel goed genoeg ondersteund in de manier waarop zíj́ willen werken? 


SNELLER HET BESTE RESULTAAT 


Met behulp van de Impara QuickScan brengen we de situatie in kaart en gaan we samen op zoek naar de beste oplossingen voor jouw organisatie. Als Microsoft partner weten we hoe een modern werkplekconcept kan helpen en hoe de juiste inzet van cloud-technologie slim voor jou kan werken. Met onze ervaring helpen we met het opstellen en actualiseren van richtlijnen en beleid, schrijven we mee aan een vernieuwde architectuur, helpen we bij de implementatie van nieuwe technieken en leiden we medewerkers op voor het beheer en gebruik van nieuwe applicaties en werkwijzen. Dat doen we samen. Want we kunnen je brengen, maar liever leren we je sturen.

Organisaties worden soms geconfronteerd met of verrast door het plotselinge werken in de cloud. Door de coronacrisis is dit in een behoorlijke stroomversnelling terecht gekomen. Werken met Office 365 is voor veel organisaties ‘het nieuwe normaal’.

Corona zorgt voor een stroom­versnelling

bottom of page